Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через ремонт доріг і перекриття вулиць паралізовано автомобільний рух у центрі Львова (ФОТО)

Сьогодні в’їзд до центру Львова практично заблокований. Через проведення ремонтних робіт на пл. Торговій перекрито рух транспорту на пр. Чорновола та на пл. Різні. Громадський та приватний транспорт об’їжджає закриті ділянки попри театр ім. М. Заньковецької з виїздом на вул. Хмельницького, вул. Під Дубом, вул. Куліша.
З кожного боку центру великі затори. На вулиці Городоцькій "тягучка" починається ще від перехрестя з вул. Ярослава Мудрого, і тягнеться аж до початку вул. Куліша.
В самому центрі міста, на проспекті Свободи, автомобілі практично не рухаються. Найбільш "непрохідні" перехрестя з вулицею Гнатюка та вул. Дорошенка, великий затор утворився також навколо пам’ятника Тарасу Шевченку.
Ось як реагують водії на таку ситуацію:
«Це просто жах, лише Городоцькою вулицею я їхав більше години. Ремонт доріг – це добре, але потрібно поєднувати корисне з приємним. У міської влади всі карти в руках, їм залишається тільки добре продумати гру, щоб було комфортно всім», - водій маршрутки пан Володимир.
«Затори на наших дорогах забирають в мене близько 2 годин щоденно. Кілька днів тому спробував змінити власне авто на громадський транспорт, однак на львівських дорогах всі рівні», - говорить водій Андрій.
«Я проживаю в 30 кілометрах від Львова, до міста я доїжджаю максимум за півгодини, а щоб доїхати на роботу по Львову, мені потрібно майже втричі більше часу. Не можна одночасно, та ще й в такий довгий термін ремонтувати стільки доріг», - говорить водій Михайло.
Більшість водіїв причинами заторів вважають ремонт доріг. Однак в центрі Львова, за Оперним театром, роботи практично не проводяться – там лише кілька працівників, кілька ремонтних машин та розрита дорога.
Нагадаємо, що рух транспорту з пр. Свободи на пр. Чорновола повинен бути відновлений завтра.

















































Підготувала Наталія КУЗЬО
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ