Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові продовжили договори з проблемними перевізниками

Сьогодні, 13 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив укладання тимчасових договорів терміном на три місяці з діючими перевізниками по кількох маршрутах, передає кореспондент Гал-інфо.

Зокрема на строк з 5 жовтня 2017 року по 5 січня 2018 року продовжено договір з публічним акціонерним товариством «Львівське автотранспортне підприємство 14630», який здійснює перевезення на автобусному маршруті загального користування № 54.

Та на строк з 22 жовтня 2017 року по 22 січня 2018 року – договір з товариством з обмеженою відповідальністю «Успіх БМ», який здійснює перевезення на автобусних маршрутах загального користування №№ 48, 49, 50, 51, 53.

Львівські маршрутки і надалі їздитимуть нелегально

«Це пов’язано із тим, що вказані договори закінчуються в жовтні. Проте діє ухвала Дніпровоського суду, яка забороняє нам проводити будь-які дії щодо оголошення проведення нового конкурсу. Після завершення усіх судових спорів буде оголошено новий конкурсу правлінням транспорту», - сказав в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика.

Як пояснив він в коментарі журналістам, таке рішення, про укладення тимчасових договорів на три місяці, виконком прийняв з метою запобігання порушень.

«Сподіваюся, що за цей час врегулюються усі питання в судах», - сказав Олег Партика.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ