Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через СБУ паралізовано роботу галузевих порталів та сайтів газет "Медіа-групи Промінфо"

У зв’язку з подіями, що відбулися в Дніпропетровську, з 19 листопада не працюють спеціалізовані галузеві портали компанії Мережеві медіа www.derevo.info, www.proelectro.info, www.harchovyk.com, www.meblevyk.info а також сайти видань "Медіа-групи Промінфо" (спеціалізовані газети "Деревообробник", "Електротема", журнали "Ангелятко", "Ангеляткова наука", "Real Home", "Практика управління" та інші сайти видань групи). Понад 40000 користувачів, які щомісяця працювали на порталах, зазнають незручностей. Про це повідомила прес-служба медіа-групи "Промінфо".

 

У повідомленні зазначено, що у Дніпропетровську слідчими СБУ порушено кримінальну справу за фактом несанкціонованого збуту та розповсюдження інформації з обмеженим доступом (ст.361 КК України) одним з кабельних інтернет-провайдерів регіону.

 

У СБУ зазначають, що 18 листопада у рамках кримінальної справи за постановою суду співробітниками СБУ проведено обшуки в технічних приміщеннях "зазначеного підприємства".

 

Медіа-група "Промінфо" користується послугами хостинг-провайдера компанії «Колокол», яка розміщує свої сервери на тому самому технічному майданчику, що і компанія, проти якої порушено кримінальну справу.

 

«Залишається незрозумілим, навіщо завдавати збитків сотням інших компаний, які чесно працюють і не мають жодного стосунку до неправомірних дій.

 

На жаль, СБУ нічого не пояснє з цього приводу», - наголосила прес-служба медіа-групи "Промінфо"

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ