Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через сміття у Львові можуть закрити продовольчі ринки

Закрити продовольчі ринки Львова, аби зменшити продукування біологічних відходів пропонує начальник міського управління ЖКГ Сергій Бабак. Таку пропозицію він озвучив сьогодні, 17 березня, під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Хочу звернути увагу, що це перевантаження на деяких майданчиках є тритижневе. І ситуація набуває загрозливого характеру. Тому є кілька пропозицій: перше – разом з муніципальною дружиною організувати чергування на в’їздах в місто з метою недопущення завезення сміття з інших міст Львівської області на територію міста Львова.

Друге – враховуючи, що на сільськогосподарських ринках міста Львова продукується велика кількість біологічних відходів, обмежити чи тимчасово призупинити роботу продовольчих ринків у місті, тому що сміття з них просто нема куди вивозити», - запропонував Сергій Бабак.

Додамо також, що під час засідання комісії ситуація з вивезенням сміття зі Львова була визнана критичною. Також учасники засідання наголосили, що через потепління наслідки переповнення контейнерних майданчиків можуть стати катастрофічними.  Станом на зараз переповненими є 28% майданчиків ТПВ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ