Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Через вбивство патрульних в Дніпрі відкрито три кримінальні провадження.

Через вбивство патрульних в Дніпрі відкрито три кримінальні провадження. Про це спікер Нацполиции в Дніпропетровській обл. Ганна Старчевська повідомила в прямому ефірі "112 Україна".

"112 Україна": "Зокрема, провадження відкрито за статтями 262, 115 і 348 Кримінального кодексу (КК).

Ганна Старчевська не уточнила передбачені статтями санкції, але згідно з КК стаття 262 "Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин і пристроїв або радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства", передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. Стаття 115 "Умисне вбивство", яка передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. Стаття 348 "Замах на життя співробітника правоохоронного органу" карається на термін позбавлення волі від 9 до 15 років або довічним ув'язненням.

Старчевська нагадала, що злочинець, який застрелив патрульних погрожував зброєю водієві маршрутки, який намагався перешкодити йому втекти з місця злочину.

Вона також уточнила, що біля лікарняної палати, в якій перебуває підозрюваний цілодобово чергують співробітники поліції.

"Ми звертаємося до жителів Дніпра, якщо ви стали свідками цієї події, будь ласка, зверніться в правоохоронні органи", - сказала Старчевська.

Новини за темою: У Дніпрі люди на знак жалоби за вбитими патрульними несуть квіти до управління Нацполіції

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві двох поліцейських Дніпрі своєї провини не визнає. Каже, що Пугачов – не його прізвище. Він намагався прооперуватися в лікарні за підробленим паспортом, але з лікарні про його місцезнаходження повідомили поліцейським.

Як відомо, у Дніпрі водій автомобіля застрелив патрульного і поранив його напарницю. Пізніше жінка померла у лікарні під час операції.

У вбивстві підозрюють Олександра Пугачова, який раніше вже був у розшуку, ім'я другого підозрюваного поки що не розголошують.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ