Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Через врізку в нафтопровід на Закарпатті стався масштабний витік нафти

Учора, 22 жовтня, у с. Підгорб Ужгородського району поліція виявила незаконну врізку у магістральний нафтопровід. Про це УННповідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Через пошкодження магістралі стався витік нафтопродуктів на відстані 300 метрів.

"Правоохоронці, які прибули за викликом, встановили, що на 386 км магістрального нафтопроводу, приварений кран. На момент приїзду слідчо-оперативної групи кран був відкритий. На земельній ділянці відстанню близько 300 метрів правоохоронці виявили розлиту рідину, схожу на нафтопродукт. Рідину відкачали, загрози для життя оточуючих та забруднення навколишнього середовища уже немає", – повідомила УННречниця ГУ НП у Закарпатській області Тетяна Щоголева.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 292 Кримінального кодексу України (Пошкодження об'єктів магістральних нафтопродуктопроводів). Слідство у справі триває. Правоохоронці проводять розшукові роботи на ділянці, а також встановлюють довжину відведеного шлангу. Крім того визначають коло осіб, які можуть бути причетними до незаконного викачування нафтопродуктів.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ