Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через збої у системі роботи одного з банків Львів міг опинитися без води

У затримці в оплаті „Львівводоканалом” за електроенергію винна не структура, а банк, через який проводиться перерахунок коштів - про це вчора на селекторній нараді сказав заступник голови ЛОДА Тарас Федак.
„Проблеми є в системі роботи „Трансбанку”, через який перераховують гроші як „Львівводоканал”, так і „Львівтеплоенерго”. Саме через збій системи роботи банку ці структури опинилися перед загрозою відімкнення від електропостачання”, - сказав Тарас Федака. За його словами, гроші „загубилися” і протягом десяти днів не перераховувалися на рахунок „Львівобленерго”.
„Зараз робота банку вже налагоджена і керівництво запевняє, що такого не повториться”, - сказав Тарас Федак.
Нагадаємо, що 26 січня 2009 року, на адресу міського голови Львова А.Садового та директора ЛМКП „Львівводоканал” М.Заплатинського ВАТ „Львівобленерго” скерувало повторні факсограми про припинення електропостачання ЛМКП „Львівводоканал” 27 січня 2009 року в разі несплати рахунків відповідно до умов договору. Одночасно факсограми були скеровані на адресу голови Львівської облдержадміністрації М. Кмітя та старшого державного інспектора з енергетичного нагляду у Львівській області І.Лавровського. Борг ЛМКП „Львівводоканал” за спожиту електроенергію на 23 січня 2009 року становив 7 млн. 171 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ