Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через зустріч байкерів і Марш рівності у Києві посилять заходи безпеки

Упродовж трьох днів – із 16 до 18 червня – у Києві посилять заходи безпеки, з огляду на зустріч байкерів і Марш рівності. Про це інформує прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

16 і 17 червня у Києві відбудеться міжнародна зустріч байкерів і, зокрема, мотопробіг, у якому братимуть участь до 1500 мотоциклістів. На цей період до охорони правопорядку залучать понад 5 тисяч працівників поліції та військовослужбовців Національної гвардії України.

18 червня з 10:00 до 13:00 у Києві запланований Марш рівності, організатори якого заявили про 5 тисяч учасників.

«Задля належного забезпечення правопорядку цього дня поліція планує значно посилити заходи безпеки. Для цього залучатиметься майже п’ять тисяч працівників поліції, серед яких і співробітники підрозділів особливого призначення головних управлінь Національної поліції з різних областей України, викладачі та курсанти Національної академії внутрішніх справ, 1600 військовослужбовців Національної гвардії України», – йдеться у повідомленні на сайті МВС.

У відомстві попередили, що в місцях проведення Маршу рівності встановлять загороджувальні турнікети і кордони. «Також діятимуть чотири контрольно-пропускні пункти із металошукачами, на яких буде пропускний режим і превентивні поліцейські заходи. Зокрема, правоохоронці вибірково перевірятимуть документи та вміст сумок учасників маршу», – зазначили в МВС.

Охорону посилять і на станціях метрополітену у районі проведення маршу.

Марш рівності – захід на підтримку ЛГБТ у рамках фестивалю «Київ-прайд».

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ