Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Червоний хрест закликає львів`ян жертвувати теплі речі

Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України звертається до власників та керівників підприємств, торгівельних мереж, установ, громадських організацій та всіх небайдужих і милосердних громадян з проханням надати посильну допомогу у поповненні банків одягу речами першої необхідності, теплим взуттям та одягом, постільними речами, коштами, йдеться у зверненні, розісланому в ЗМІ.

Товариство Червоного Хреста є добровільною, гуманітарною, міжнародною організацією, діяльність якої ґрунтується на Женевських конвенціях, і яка існує виключно за рахунок членських внесків та пожертвувань.

Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України втілює програму ресурсного поповнення банків одягу Товариства Червоного Хреста України «Чобіток», яка діє по всій території України. Особливої актуальності ця програма набула у в зв’язку з холодами та необхідністю надання допомоги теплим одягом та взуттям безхатченкам та нужденним.

Щорічно патронажна служба Львівської обласної організації Товариств Червоного Хреста України надає допомогу майже 19 000 підопічних –це інваліди, ветерани праці, інваліди з дитинства, постраждалі від надзвичайних ситуацій та особи обмежені в пересуванні.

Підопічні патронажної служби Червоного Хреста – це люди які поряд із медичною допомогою потребують значної матеріальної підтримки, бо належать до малозабезпечених верств населення. Дуже важливим є їх забезпечення одягом та взуттям, які вони не можуть придбати самостійно за браком коштів.

В системі патронажної служби обласної організації Товариства Червоного Хреста функціонує 9 банків речей та 12 кутків одягу, ресурсна база яких має постійно поповнюватись.

Якщо кожен з нас зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ – це допоможе тим, хто так чекає і потребує нашої уваги та допомоги!

Речі потребують певних вимог: чисті, випрані, непошкоджені, в доброму стані.

Детальну інформацію можна отримати за адресою: Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України: вул. Широка,81 а, тел./факс 297-08-60.

-
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ