Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Четверо шахістів Львівщини змагатимуться на Всесвітній шаховій Олімпіаді

Четверо шахістів Львівщини у склад збірної команди України змагатимуться на Всесвітній шаховій Олімпіаді. Вчора, 31 серпня, українська збірна з шахів вирушила до Баку (Азербайджан), де з 1 до 14 вересня 2016 року відбудеться Всесвітня шахова Олімпіада, передає прес-служба Львівської ОДА.

Провести команду гросмейстерів на олімпійську базу “Конча Заспа” приїхав заступник Міністра молоді та спорту Ярослав Войтович. Він передав вітання і побажання успіхів та перемог від Міністра Ігора Жданова, а також вручив комплекти екіпіровки для збірної.

Шахові олімпіади — командні змагання шахістів країн і територій, членів ФІДЕ, які відбуваються за швейцарською системою та складаються з 11 раундів.

Цього року серед 180-ти країн-учасниць Україну на 42-й Олімпіаді в столиці Азербайджану будуть представляти десять спортсменів, серед яких і четверо представників Львівщини: сестри Анна та Марія Музичуки, Юрій Криворучко та Андрій Волокитін.

Відтак у боротьбу за медалі у жіночій першості вступлять: Інна Гапоненко, Наталія Жукова, сестри Анна та Марія Музичук, Анна Ушеніна.

Чоловічу збірну у складі Руслана Пономарьова, Юрія Кривроручка, Антона Коробова та Андрія Волокитіна очолить Павло Ельянов.

На змаганнях буде розіграно перехідний золотий кубок «Гамільтона-Рассела», переможці отримають золоті медалі.

Передбачені також державні винагороди спортсменам та тренерам за виступ на Всесвітній шаховій 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ