Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Чоловік облив бензином та підпалив сусіда: дістав 7 років за вбивство

У травні цього року у Чернівцях на вул. Орловській не раз судимий 39-річний чернівчанин, перебуваючи напідпитку, посперечався з 56-річним сусідом. А далі облив останнього з пляшки бензином та підпалив запальничкою. Від отриманих опіків чоловік помер у лікарні швидкої медичної допомоги. Повідомила прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Вироком Першотравневого районного суду міста Чернівці правопорушника визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) та призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Не погоджуючись із рішенням суду та вважаючи, що покарання є надто суворим, обвинувачений оскаржив вирок до суду вищої інстанції.

3 жовтня цього року Апеляційний суд Чернівецької області підтримав позицію Чернівецької місцевої прокуратури, відхилив апеляційну скаргу обвинуваченого та залишив без змін вирок суду першої інстанції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ