Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Чоловік спинив хуліганів точними пострілами: подробиці стрілянини у Львові

За фактом нічної стрілянини у Львові правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «хуліганство», проводиться досудове розслідування. Повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили поліцейські, 14 червня близько опівночі по вулиці Шпитальній у Львові у 36-річного львів’янина виник конфлікт з трьома чоловіками, також львів’янами, віком 17, 21 та 22 роки. За словами чоловіка, хлопці чіплялись до його 32-річної супутниці та пошкодили його автомобіль «БМВ». Тоді він здійснив кілька пострілів із спецзасобу для відстрілу гумових куль, на який має дозвіл, поранивши при цьому усіх трьох.

В подальшому лікарі поставили пораненим діагнози «поранення (непроникаюче) лівого стегна з осадженням м"яких тканин, клінічне алкогольне сп’яніння», «непроникаюче поранення лівої половини грудної клітки» та «поранення гумовими кулями в ділянці лівої кубової кістки, садно лівого ліктевого суглобу». З заявами до правоохоронців сторони конфлікту не звертались.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ