Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Житель Стрия хотів розрахуватись у магазині сувенірною купюрою

У Стрию раніше судимий намагався розрахуватись у магазині сувенірною купюрою. Поліцейські при поверхневому огляді виявили та вилучили у нього речовину, схожу на наркотичну, - відділ комунікації поліції у Львівській області.

"До працівників групи реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції 10 жовтня близько 22.30 звернулась продавець одного із торгівельних закладів міста. Жінка повідомила, що чоловік за придбаний товар намагався заплатити сувенірною купюрою номіналом 200 гривень", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що зловмисником виявився раніше судимий 40-річний місцевий мешканець. Під час поверхневого огляду у нього виявили та вилучили поліетиленовий пакетик з речовиною рослинного походження і декілька ампул з невідомою речовиною, які скеровані на експертне дослідження.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ