Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Чоловік віддав візовій шахрайці 3,5 тис. грн

У Залізничний відділ поліції 5 листопада за допомогою звернувся 29-річний львів’янин, котрий повідомив, що жінка, з якою він недавно познайомився, пообіцяла йому допомогти у виїзді за кордон, а саме у виготовленні візи, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

За свої послуги вона попросила три з половиною тисячі гривень. Гроші шахрайка попросила перерахувати на банківський рахунок, що чоловік і зробив. Проте, обіцяних документів він так і не отримав, а спроби повернути гроші виявились марними. Тоді чоловік звернувся за допомогою до поліції.

Правоохоронці встановили особу зловмисниці. Також встановлено, що їй у «роботі» допомагала 17-річна дівчина, львів’янка. Наразі вирішується питання кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії, поліцейські встановлюють причетність зловмисниць до скоєння інших подібних злочинів.

Правоохоронці вкотре застерігають мешканців – не довіряйте свої особисті речі, гроші, документи та цінні папери незнайомим чи малознайомим людям. Пам’ятайте, люди, котрі обіцяють «допомогти», чи просять вашої допомоги, не завжди мають ті наміри, про які повідомляють вас. Інколи, як у цьому випадку, їх мета – заволодіти вашими коштами. Якщо відчуваєте підозру, що Вас намагаються обдурити шахраї, звертайтесь по допомогу до правоохоронців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ