Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чому дівчата люблять прикраси більше, ніж чоловіки?

У дівчини повинно бути прекрасно все – погляд, одяг, взуття, прикраси. Любов до красивих штучок із золота та срібла у дам «генетична». З перших документальних фактів еволюції людського роду ми знаходимо згадки про ювелірні вироби, якими прикрашали себе і цариці, і звичайні жінки.

Ювелірні прикраси, представлені в каталозі інтернет-магазину Злато.ЮА, підтверджують давню гіпотезу про те, що краса – доля обраних. Сережки, кулони, каблучки, брошки, намиста, ланцюжки – колекції провідних ювелірів сучасності готові розкрити і підкреслити природну неповторність кожної красуні, незалежно від її віку і захоплень.

Не секрет, що вироби із золота, срібла і дорогоцінних каменів носять як леді, так і їх «лицарі». Але якщо для чоловіка ювелірний атрибут - більш символічна прикраса, що означають коштовності для жінки, і чому слабкої статі так властиво виглядати блискуче?

Красивій леді – витончені прикраси
Прикраси 

Народна мудрість говорить, що жінка – це самородок, а дорогоцінному каменю необхідна гідна оправа. Щодо прикрас це звучить з попаданням «у десятку»:

  • природну красу рис обличчя підкреслять золоті або срібні сережки;
  • граціозність шиї, ліній передпліччя, декольте – витончений ланцюжок, кольє з фіанітами або рубінами, намисто з бурштину або топазу;
  • маленький штрих до строгої ділової сукні – золота брошка або мініатюрна підвіска на шпильці;
  • тонкість рук, дивовижну природу дамських пальчиків легко «підвести» браслетом або чеканним колечком.

Діамант в будь-яких його втіленнях (чи то перстень, ладанка, натільний хрест, кільце або сережки) вартий сяяти на тілі кожної жінки. Цей камінь створений в надрах Землі для того, щоб граціозно сидіти на пальцях, шиї, голові та руках представниць кращої половини людства. Відзначено, що дівчина з діамантовим прикрасою повністю змінюється: змінюється її погляд, який стає більш загадковим, але не менш владним. Рубіни, сапфіри, перли – не менш статусні камені для леді, врахуйте це, вибираючи подарунок.

Ювелірні речі жінки сприймають як знаки своєї Долі. В буквальному сенсі, красиву обручку для неї – символ щасливого шлюбу, миловидну каблучку з заручин – нагадування про головну романтичну хвилину життя. Хрестики, кулончики у вигляді знаку Зодіаку, сердечок або букв вона носить з думкою про кохану, рідну людину. Не позбавляйте свою жінку потреби бути яскравим і сяючим. Як свідчать відгуки злато вони пропонують тільки брендові прикраси з цих каменів і дорогоцінних металів. Кращого доказу істинності ваших почуттів – не знайти.

(На правах реклами).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ