Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чорногорія оголосила імена росіян, яких підозрюють у змові

Спеціальна прокуратура Чорногорії, яка розслідує справу про підготовку замаху на прем'єр-міністра країни Міло Джукановича, оприлюднила імена росіян, яких влада називає організаторами змови.

Як повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на прокуратуру, підозрювані - Едуард Широков та Володимир Попов. Їхні імена в публічних документах про хід розслідування згадуються вперше.

ЗМІ повідомляють, що наприкінці вересня Широков і Попов нібито організували злочинне угруповання на території Чорногорії, Сербії та Росії. Інші члени угруповання мали забезпечити "вчинення невизначеної кількості терактів та вбивство високих посадових осіб Чорногорії", - стверджують чорногорські медіа.

За даними порталу Vijesti, в день виборів, 16 жовтня, мали відбутися зіткнення членів угруповання з поліцією перед будівлею парламенту.

Як стверджують ЗМІ, члени угруповання діяли під контролем генерала Братислава Дікіча, відомого своєю проросійською позицією, і політиків з "Демократичного фронту", особи яких наразі не встановлені.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ