Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чорновіл: Яценюк – вмілий член уряду Януковича, і я не виключаю, що Партія регіонів може його підтримати

Партія регіонів ще не обговорювала кандидатуру Арсенія Яценюка на посаду спікера парламенту. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл.
«Ми ніяк не оцінюємо цю кандидатуру, оскільки інформація про його висування на посаду спікера – чутки. Жодного офіційного рішення фракції НУ-НС про це не прийнято і не оголошено. За моєю інформацією із джерел в НУ-НС, його і не будуть висувати», — сказав Тарас Чорновіл.
«Я особисто дуже прихильно ставлюся до Арсенія Яценюка, однак рішення фракції Партії регіонів немає, оскільки кандидатура Яценюка не розглядалася, так само як і Плюща чи Тимошенко. єдине рішення фракції Партії регіонів на сьогоднішній день — ми проти Кириленка. Арсеній Яценюк – хороший, активний, вмілий член уряду Януковича, проте це тільки моя думка. Я не виключаю, що ми можемо й підтримати його кандидатуру», — сказав Чорновіл.
Нагадаємо, демократична коаліція БЮТ та НУ-НС висуватиме на посаду спікера теперішнього в. о. міністра закордонних справ Арсенія Яценюка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ