Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чотири РДА Львівщини невдовзі матимуть нових керівників, - Синютка

Сьогодні, 24 листопада, Олег Синютка, голова Львівської ОДА, підписав наказ про попередній відбір кандидатів на посади голів райдержадміністрацій у Сокальському, Мостиському, Самбірському та Бродівському районах Львівщини. Відбір планується вже цього тижня. Про це сьогодні повідомив сам очільник області на прес-конференції.

«Ми хочемо залучити до конкурсної комісії тих людей, які сьогодні є моральними авторитетами для суспільства, також будуть члени  «Європейської бізнес-асоціації», які вже дали згоду брати участь та  ІТ-кластеру», - розповів  Олег Синютка.

За його словами, у Сокальській РДА є вакантне місце на посаду голови адміністрації, щодо Мостиської і Самбірської, там  голови адміністрацій переходять на роботу в раду.  Голова  Бродівської  РДА висловив побажання перейти на іншу роботу. Відтак, і тут місце вільне.

«Після того, як кандидати пройдуть тестування, конкурсна комісія проведе з ними співбесіди. Тоді буде запропоновані  дві-три кандидатури на розгляд Президента», - додав чиновник.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ