Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чутки про розпад антикризової коаліції значно перебільшені – Іван Боднарчук

«Чутки про розпад антикризової коаліції значно перебільшені, в її розпаді ніхто не зацікавлений», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат СПУ Іван Боднарчук. Водночас він додав, що «в усіх коаліціях завжди були, є і будуть існувати  ідеологічні й тактичні відмінності, проте в кінцевому результаті ми досягаємо компромісів. Так і сьогодні – наші ідеологічні погляди дещо відмінні, але про розпад антикризової коаліції не може йти і мови, адже в питаннях де менше ідеології, а більше діла, ми легко доходили спільної думки».
 На думку Івана Боднарчука, «комуністи просто бояться, що все що було здійснено в Радянський період може бути визнане злочином і геноцидом проти українського народу. Тому питання про визнання голодомору 1932-33 років геноцидом стало дуже резонансним для комуністів».
 Нагадаємо, що в коментарі «Гал-info» народний депутат, член КПУ Олександр Голуб заявив, що «на майбутньому пленумі ЦК КПУ 9 грудня може бути поставлене питання про зміну конфігурації коаліції, оскільки завдяки Олександру Морозу був ухвалений закон про Голодомор, чим голова СПУ вкотре довів свою погану репутацію. Саме завдяки голові Верховної Ради з‘явилась загроза розпаду антикризової коаліції. За таких умов коаліція повинна працювати над тим, щоб людина з такою нестійкою політичною думкою, як Олександр Мороз, не мала такого вирішального впливу на розвиток подій в коаліції».
      Олександр Голуб також зазначив, що «вважає Олександра Мороза ненадійним партнером для будь-якої коаліції, позаяк таким кроком (педалюванням голосування по визнанню голодомору актом геноциду. – „Гал-іnfо”.) він хоче повернути частину власного електорату».    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ