Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чуток про смерть «Нашої України» є багато, але хочу підкреслити, що вони є абсолютно безпідставні, – Володимир В’язівський

«Як на мене, заяви Литвина про те, що «Наша України» помре як політична партія, є передчасними, оскільки формат партії вже найближчим часом буде переглянутий», - прокоментував народний депутат України, член фракції  «Наша Україна» Володимир В’язівський, коментуючи кореспонденту “Гал-info” виступ Володимира Литвина на Житомирському обласному телебаченні під час передачі «З перших вуст».
«Чуток про смерть «Нашої України» є багато, але хочу підкреслити, що вони є абсолютно безпідставні. Формат партії «Наша Україна», який є зараз, зрозуміло, що буде переглядатись, оскільки ми свідомі того, що нам потрібно готуватись вже до наступних парламентських виборів», - наголосив Володимир В’язівський. 
Нагадаємо, що колишній голова Верховної Ради, лідер Народної партії Володимир Литвин впевнений, що в Україні не складеться двопартійна система.  Про це він заявив на Житомирському обласному телебаченні під час передачі "З перших вуст".  Він також вважає, що партії типу НДП та "Наша Україна", що були створені як політичні структури, "приречені на існування на короткий період часу". Передає «Українська Правда».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ