Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чи дасть ЄІБ Львову гроші на сміття стане відомо у вересні

4 серпня в Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального розвитку України відбулося засідання Координаційного комітету (Експертної робочої групи з питань ініціювання, підготовки, супроводження та реалізації спільних з міжнародними фінансовими організаціями проектів), під час якого спільно з представниками Європейського Інвестиційного банку було визначено кінцевих бенефіціарів, щодо яких потрібно буде провести фінансову перевірку.

Про це сьогодні, 25 серпня, під час прес-конференції на тему: “Що Львівська міська рада планує зробити зі сміттям за кошти Європейського інвестиційного банку: відповідь Мінрегіонбуду та оцінка громадськості», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомила керівник юридичного відділу МБО “Екологія-Право-Людина” Ольга Мелень-Забрамна.

Проте вона не може сказати, чи пройшов Львів до другого туру. Адже учасників будуть обирати на конкурсній основі. Хоча, за оцінкою Ольги Мелень-Забрамної, шанси у Львові невеликі. 

- Зараз триває другий етап, коли Мінфін має оцінити фінансовий стан бенефіціара. Цей етап мав би тривати 20 днів. Після того буде знову засідання координаційного комітету. І тоді вже буде рішення, кого обирають. Якщо будуть кошти, то вони прийдуть значно пізніше, тому що повинні бути підписані угоди. Інформацію, чи пройшли ми чи ні, матимемо десь в середині вересня, - каже вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ