Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Надзвичайні події

Чиновник Садового погрожував фізичною розправою депутату Муравському

Юрій Голець, начальник департаменту ЖКГ Львівської міської ради, 6 червня під час перебування на Грибовицькому сміттєзвалищі погрожував фізичною розправою депутату Жовківської районної ради Ігорю Муравському. Про це Гал-інфо розповів сам Ігор Муравський.

"6 червня на Грибовицьке сміттєзвалище приїхала спеціальна комісія Верховної Ради з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, там же був і Юрій Голець. Коли питання торкнулось інфільтратів, я почув від Юрія Голеця прямі погрози у мій бік. Це було "будь обережний, що ти чудиш, куди ти лізеш, оглядайся", - розповів Ігор Муравський.

"Я написав заяву у поліцію, однак, досі із поліції до мене ніхто не звертався", - зазначив чоловік.

На своїй сторінці у Facebook народний депутат Тарас Батенко опублікував допис про те, що він та нардепи Володомир Парасюк і Дмитро Добродомов написали депутатське звернення т.в.о. начальника ГУ НП у Львівській області Дмитру Загарії щодо прозорого розслідування справи з погрозами.

Фото з ФБ-сторінки Тарас Батенко

Фото з ФБ-сторінки Тарас Батенко

Також Ігор Муравський додав, що за інформацією, яку він отримав від директора ЛКП "Збиранка", минулого року у міську каналізацію було вилито 26 тонн інфільтратів із Грибовицького сміттєзвалища.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ