Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Юрій Голець подав апеляційну скаргу

Начальник управління ЖКГ Львівської міськради Юрій Голець, якого 17 листопада затримали на хабарі у 80 тис грн., подав апеляційну скаргу. Про це в коментарі Гал-інфо розповіла помічниця начальника ГУ СБУ Львівщини по взаємодії з громадськістю Мирослава Клячківська.

«Затриманий перебуває під вартою. Наразі вже відомо, що він подав апеляційну скаргу. Юрій Голець продовжує перебувати під вартою», - сказала Мирослава Клячківська.

Нагадаємо, що 19 листопада Шевченківський суд Львова визначив міру запобіжного заходу для Юрія Гольця - утримування під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 2 мільйони гривень.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 17 листопада співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарництві Юрія Гольця.

Правоохоронці встановили, що чиновник регулярно отримував "відкат" від комерційної структури за сприяння в укладанні договорів на роботи з капітального ремонту будинків та благоустрою міста.

Співробітники спецслужби з’ясували, що за вже укладені угоди на майже два мільйони гривень посадовець вимагав 5-8 % від суми залежно від різновиду робіт. Задокументовано також домовленість начальника управління з бізнесменами посприяти підписанню нових договорів на вісім мільйонів гривень.

Оперативники СБ України затримали чиновника у центрі Львову під час отримання чергової частини хабара у розмірі вісімдесят тисяч гривень.

Нагадаємо, що Юрій Голець також є підозрюваним у справі  трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі. Однак 1 листопада суд відпустив його під особисті гарантії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ