Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Чиновники і міністри купують нові VIP авто за ціною битих ?

Бізнесмен і громадський діяч Олексій Тамразов викрив цікавий метод який використовують наші можновладці щоб придбати VIP авто за ціною брухту. Про це Олексій повідомив на своїй Facebook сторінці.
  • Міністр інфраструктури Володимир Омелян, відобразив в своїй декларації придбання автомобіля Volvo S80 2007 року випуску за 149 тисяч гривень.

Ринкова вартість автомобілів 2007-го року близько 300 і більше тисяч грн.

"Можливо, міністр придбав автомобіль після ДТП і займається його відновленням ? " - зазначив Олексій.

  • Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, придбала в лютому 2016-го автомобіль Lexus RX200t 2015 року випуску. На той час автомобіль тільки представили в офіційних автосалонах України. І на відміну від 980 тис.грн. вказаних в декларації Геращенко, такий автомобіль коштував не менше 1,5 млн грн.

  • Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, згідно поданої декларації придбав літом минулого року автомобіль Mercedes Benz s500L 4-matic 2015 року випуску за 1,35 млн грн. Вартість схожих (не нових) автомобілів на сьогодні - близько 3 млн грн. Нових - 4,5 млн грн.

  • Нардеп від БПП Гліб Загорій придбав (згідно декларації) Mercedes Benz S63 AMG 2014 року випуску за 2 млн грн. В Німеччині дворічний автомобіль сьогодні коштує близько 100 тис євро (близько 3 млн грн) в Україні - близько 4-4,5 млн грн.

* всі фото взяті редакцією в якості прикладів ринкових цін з сайту автопродажу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ