Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Число охочих стартувати з UKR.NET виросло на 45%

За півроку кількість охочих стартувати с національного інтернет-порталу UKR.NET виросла на 45%. Про це повідомили у прес-службі компанії.

За даними статистики Google Analytics, якщо в травні в середньому 4,5 тисячі користувачів щоденно хотіли встановити портал UKR.NET своєю стартовою сторінкою, то в жовтні їх кількість досягла 6,5 тисяч. 

За даними щомісячних звітів bigmir)net «Глобальная статистика украинского Интернета», кількість переходів з порталу ukr.net на інші сайти постійно зростає. Так, за період травень-вересень вона зросла на 36,29%. В той же час с google.com.ua – лише на 4,16%, з yandex.ua – на 2,92%, а з інших українських порталів (bigmir)net, i.ua, meta.ua) впала. 

 В травні 2010 р. національний інтернет-портал UKR.NET заявив про наміри стати найпопулярнішою стартовою сторінкою української аудиторії Інтернету. Досягнути своєї мети планувалось, переконуючи користувачів, що портал UKR.NET – комфортний шлях до найбільш затребуваних та популярних інтернет-сервісів. 

Портал UKR.NET дає можливість скористатися найпопулярнішими сервісами «на кожен день» з однієї сторінки: електронна пошта FREEMAIL з віртуальною флешкою e-Disk, стрічки новин, погода, унікальний пошуковий сервіс «4 в 1»,  робота, МАРКЕТ з пропозиціями кращих у своїх товарних категоріях інтернет-магазинів й інші популярні сайти. Це значно зручніше, ніж шукати все це в Інтернеті або щоразу вводити адресу в  браузері. Бонусами є економія часу й задоволення від роботи у Мережі.

 Джерело: Звіти  bigmir)net "Глобальная  статистика украинского  Интернета" за  травень 2010р (http://i.bigmir.net/index/UAnet_global_report_052010.pdf) та вересень 2010р. (http://i.bigmir.net/index/UAnet_global_report_092010.pdf): трафікогенерація українського Інтернету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ