Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Чистий консолідований прибуток ВАТ “Концерн Галнафтогаз” за І квартал 2006 року становив 8 мільйонів гривень

Консолідований чистий прибуток ВАТ “Концерн Галнафтогаз” за І квартал 2006 року за національними стандартами фінансової звітності (УСБО) становить 8,0 млн. грн. Необоротні активи (частка основних засобів – .75,6 %) становлять по залишковій вартості 437,2 млн. грн. Зношеність основних засобів – 16,1%. Про це повідомили в прес-службі ВАТ „Концерн Галнафтогаз”.
Консолідована виручка від реалізації Концерну становить 726 млн грн і формується в основному за рахунок реалізації нафтопродуктів, супутніх товарів та послуг, наданих дочірніми підприємствами Концерну через його власну мережу АЗС та нафтобаз.
Сукупні активи – 908,0 млн грн. Власний капітал ВАТ “Концерн Галнафтогаз” становить 306,2 млн. грн. Частка власного капіталу в пасивах –33,7%. За І квартал 2006 року EBITDA становить 22,4 млн. грн. Робочий капітал Концерну –197,5 млн грн.
ВАТ “Концерн Галнафтогаз”. Входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 129 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить понад 180 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві. Статутний капітал Концерну – 160 млн грн. Консолідований чистий прибуток “Концерну Галнафтогаз” за 2005 рік (національні стандарти фінзвітності) становить 37,6  млн грн. Капіталізація «Концерну Галнафтогаз», відповідно до останніх угод з акціями компанії (ПФТС), становить близько 220 млн дол. США.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ