Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Cутички в Одесі: травмовано шістьох поліцейських

В Одесі в міському парку внаслідок сутичок учасників акції протесту з поліцією було травмовано шістьох поліцейських. Про це повідомило у Facebook управління Нацполіції в Одеській області.

Зокрема, у повідомленні сказано: "Внаслідок правопорушень у міському саду Одеси травмовано шість поліцейських.

Травму голови отримав й начальник поліції Одеської області Дмитро Головін. Жоден з учасників акції не постраждав. За фактом відкрито кримінальне провадження.

В Одесі під час акції з недопущення будівництва на території міського саду м. Одеса група осіб в балаклавах спровокувала конфлікт з поліцейськими. Тілесні ушкодження отримали шість правоохоронців.

За словами начальника поліції Одеської області Дмитра Головіна, наразі ситуація контрольована.
«Серед цивільних постраждалих немає. Правоохоронці діяли толерантно та намагалися уникнути конфліктних ситуацій», - відзначив керівник одеської поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Встановлюються всі обставини події. Поліція на місці продовжує забезпечувати публічну безпеку

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ