Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Cвій вихід з „казарменної системи” Партії регіонів Tабачник обдумував ще в Кореї, а Грицак не захотів бути солдафоном – Чорновіл

Рішення про вихід з лав Партії регіонів у Дмитра Табачника визрівало давно, і цей вихід не стане останнім виходом із партійних лав. Про це в коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат України Тарас Чорновіл.

За його словами, ситуація у партії стала темою його розмови з Табачником ще у липні під час відрядження у Корею. А тому, на думку Чорновола, не можна сприймати вихід Дмитра Табачника як наслідок його особистого конфлікту з Борисом Колесніковим. „Партія починає рухатися у напрямку перетворення на казарменну систему, і це викликає нерозуміння у людей, які мають елементарну гідність”, – каже Чорновіл, наводячи приклад іншого регіонала, генерала Василя Грицака, який також заявив про свій вихід, оскільки не хотів перетворюватися на виконавця партійних наказів на кшталт „ідіть туди, або стійте там”.

Водночас, як каже Тарас Чорновіл, вихід із Партії регіонів для нього був важким, однак він все-таки вдався. А наводячи приклади Дмитра Табачника і Василя Грицака, Чорновіл заявляє, що ці виходи з партії не будуть останніми, водночас зазначаючи, що наразі не знає, хто ще готується покинути ряди ПР.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ