Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Cиловий розгін Торецького редуту – це повернення до практик Януковича

Cиловий розгін Торецького редуту – це повернення до практик Януковича. Про це повідомили в прес-службі "Самопомочі".

Сьогоднішній силовий розгін Торецького редуту блокади торгівлі з окупованими територіями та незаконне затримання 46 людей продемонстрували, що влада України працює в інтересах окупанта, захищаючи кривавий бізнес та принижуючи ветеранів, які відстояли країну в 2014 році.

Олігархічна влада України виконала наказ Кремля та пішла проти людей. Зухвало, незаконно та криваво. Ми розцінюємо це як повернення до найгірших практик оточення Януковича.

Фракція «Самопоміч» застерігає МВС та Антитерористичний центр СБУ від наступних провокацій силового протистояння всередині країни.

Фракція «Самопоміч» вимагає звільнення затриманих людей та відставки міністра МВС Авакова та керівника АТЦ СБУ Малікова за застосування сили проти ветеранів, які вирвали Україну з пазурів Кремля в 2014 і продовжують це робити зараз, попри корумповану владу.

Парламент має довести, що в Україні є 226 проукраїнських депутатів, спроможних визнати Росію окупантом та заборонити торгівлю на крові, ухваливши закон «Про тимчасово окуповану територію України».

«Самопоміч» наголошує, що внесення законопроекту на розгляд парламенту є персональною відповідальністю Голови Верховної Ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ