Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАБІ скасувала містобудівні умови та обмеження забудовника МС Імперіал Буд

Державна архітектурно-будівельна інспекція Львівщини скасувала містобудівні норми та обмеження щодо забудови ЖК ДеЛюкс, що на вул. Малоголосківській, 12-А у Шевченківському районі Львова. Про це йдеться на сайті ДАБІ України, - повідомили в ГО "Розвиток громади".

У Департаменті Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області встановили, що містобудівні умови та обмеження щодо будівництва двох багатоквартирних житлових будинків у Львові видано з порушеннями.

Посадовці Інспекції провели позапланову перевірку Управління архітектури Департаменту містобудування Львівської міської ради на предмет законності видачі ПП «Гурман» містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки  щодо будівництва багатоквартирних житлових будинків із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом по вул. Малоголосківській, 12-А (будинок №1, №2 на генплані) у м. Львові.

Під час проведення перевірки встановлено, що вищезазначені містобудівні умови і обмеження видані без зміни цільового призначення земельної ділянки та без подання замовником повного пакету необхідних документів. Крім того, у первинних містобудівних документах відсутня графічна частина.

За результатами порушень містобудівного законодавства у ДАБІ прийняли рішення скасувати дію містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на вул. Малоголосківській, 12-А.

Іншими словами – це незаконне будівництво, що супроводжується шахрайство. За таких обставин слід прийти до однозначного висновку, що всі покупці, які начебто купували там кварти є обмануті, оскільки забудовник не мав юридичного права продавати жодного квадратного метра чи укладати договір пайової участі. Зрозуміло, що усі фізичні особи будуть звертатися з численними позовами до шахрайської компанії – забудовника.

Додамо, що на сайті Енциклопедія новобудов вказано, що на вул. Малоголосківській, 12-А триває будівництво житлового комплексу ДеЛюкс, який мав бути зданий у другому кварталі 2017 року. Забудовником виступає компанія МС Імперіал Буд. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ