Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАБІ заблокувала будівництво двох багатоповерхівок у Львові

Містобудівні умови та обмеження щодо будівництва двох багатоквартирних житлових будинків у Львові видано з порушеннями. До такого висновку дійшли у Департаменті Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області, повідомила прес-служба ДАБІ України.

Посадові особи Інспекції провели позапланову перевірку Управління архітектури Департаменту містобудування Львівської міської ради на предмет законності видачі ПП «Гурман» містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки  щодо будівництва багатоквартирних житлових будинків із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом по вул. Малоголосківській, 12-А (будинок №1, №2 на генплані) у м. Львові.

Під час проведення перевірки встановлено, що вищезазначені містобудівні умови і обмеження видані без зміни цільового призначення земельної ділянки та без подання замовником повного пакету необхідних документів. Крім того, у первинних містобудівних документах відсутня графічна частина.  

За результатами виявлених порушень містобудівного законодавства посадовими особами Департаменту прийнято рішення про скасування дії містобудівних умов та обмежень забудови даної земельної ділянки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ