Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАІ запровадило систему прийняття від громадян електронних заяв на реєстрацію нових авто

Керівництво Управління ДАІ МВС України запровадило систему прийняття від громадян електронних заяв на реєстрацію нових транспортних засобів та заяв для заміни посвідчення водія. Про це повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Відповідні заяви, надіслані в електронній формі, будуть надходити до реєстраційно-екзаменаційних підрозділів ДАІ. Самі ж заяви громадяни можуть заповнювати за визначеною формою, яка розміщена на сайті управління ДАІ у Львівській області (dai.lviv.ua) у рубриці «Робота ВРЕР».

Для успішної реєстрації форми заяви її дані повинні бути повними та достовірними. Передача даних заповненої форми заяви про реєстрацію транспортного засобу до реєстраційного підрозділу ДАІ здійснюється в захищеному режимі. Подання заяви обумовлює добровільну згоду заявника на передачу та обробку його персональних даних у реєстраційному підрозділі ДАІ. Кожен громадянин має можливість подати на розгляд тільки одну заяву.

Крім того, подання заяви на розгляд є добровільною та необов`язковою дією і спрямоване лише на вдосконалення обслуговування громадян у реєстраційних підрозділах ДАІ МВС України.

У момент звернення до відділів реєстраційно-екзаменаційної роботи Державтоінспекції у Львівській області необхідно мати при собі: 1. паспорт громадянина України; 2. реєстраційні документи на транспортний засіб (свідоцтво на реєстрацію транспортного засобу, або ВМД, або довідку-рахунок).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ