Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Даріо Срна залишається в "Шахтарі"

Захисник і капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна не перейде в "Барселону". Про це повідомив сам футболіст у коментарі телеканалу "Футбол 1".

"Я і раніше говорив, що моє серце - в "Шахтарі", тому я залишаюся. Задоволений цим рішенням, слухав своє серце, і воно підказало, що я повинен залишитися в "Шахтарі" і виграти з цією командою чемпіонат. Прийняв правильне рішення. Інформацію про "Барселону" не буду коментувати, адже це непрофесійно. Найважливіше, що я визначився і хочу залишитися в "Шахтарі", - сказав ветеран.

Протягом останніх кількох місяців іспанська преса регулярно повідомляла про майбутній перехід хорвата в каталонську "Барселону", але трансфер так і не відбувся, а Срна повернувся з відпустки у складі донеччан.

Діюча угода Срни з "Шахтарем" закінчується влітку наступного року. У поточному сезоні на рахунку 34-річного легіонера 21 матч, 1 гол і 8 результативних передач.

Нагадаємо, раніше "Шахтар" прийняв рішення дати шанс нападнику Пилипу Будківському, який першу половину сезону провів в російському "Анжи".

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ