Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Давидів готовий повстати проти сміттєспалювального заводу

Сьогодні, 17 липня, вранці до Народного Дому в селі Давидові, що біля Львова, прийшло близько 300 людей, які рішуче виступили проти будівництва сміттєспалювального заводу у цьому селі. Про це на своїй сторінці на написав колишній сільський голова Давидова Віталій Дяків.

Vitalii Diakiv: «Представники влади зрозуміли, що помилились, що не порадились з громадою, і щонайважливіше погоджуються з думкою, що саме громада має остаточне слово в таких питаннях. 

Тому сьогодні, на 19.00 закликаю всіх прийти в Народний Дім й проголосувати ПРОТИ сміттєспалювального заводу в нашому Давидові!
В захваті від почутих від вас слів, а щонайважливіше від того, що вам не байдуже наше село».

З цього приводу 14 липня Leopolis.news написав: «Громада села Давидів, Пустомитівського району вимагає від сільського голови провести 15-16 липня громадські слухання за участі ймовірного інвестора, що планує збудувати сміттєспалювальний завод.

Про плани будівництва канадською компанією ТNТ Inc. такого підприємства на території села громаді стало відомо після сесії сільської ради 16 травня…

Так під час сесії сільської ради 16 травня було прийнято рішення, що дає зелене світло будівництву сміттєспалювального заводу. Більшістю голосів було погоджено проект рішення «Про затвердження проекту договору про співпрацю з Давидівської сільською радою та ТNТ Inc. Канада», а також «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території з метою визначення меж земельної ділянки для будівництва сміттєспалювального заводу».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ