Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Де дивитися матч Україна - Словаччина

Футболісти національної збірної України у п'ятницю, 10 листопада, завершать рік домашнім товариським поєдинком проти команди Словаччини. Зустріч, яка розпочнеться на "Арені Львів" о 20.00, транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 2", повідомляє Укрінформ.

Це буде поєдинок амбітних невдах відбору на чемпіонат світу-2018. "Синьо-жовті" завершили кваліфікаційний турнір на третьому, "непрохідному", місці у своїй групі (після Ісландії та Хорватії), а словаки, пропустивши уперед Англію, не вийшли з групи навіть з другої позиції. Саме вони виявилися гіршими серед дев'яти команд, які посіли у своїх групах другі місця.

Історія протистоянь України та Словаччини з 2002-го по 2015 роки налічує п'ять зустрічей: три з них завершилися внічию (0:0, 1:1, 1:1), одна - перемогою української збірної (3:2) і ще одна - її поразкою (0:1).

За словами головного тренера збірної України Андрія Шевченка, головне завдання майбутнього поєдинку - перевірити новачків і награти склад.

"Ми запросили нових виконавців для того, щоб перевірити їх і дати можливість проявити себе, - зазначив Шевченко. - Для цього якраз і потрібні товариські матчі. Нам необхідно награти склад. Збірна має вміти контролювати м'яч, діяти компактно. На жаль, не зіграють Степаненко, Гармаш та Буяльський".

Наставник національної збірної Словаччини Ян Козак заявив, що виставить у Львові комбінований склад.

"Ми маємо деякі кадрові проблеми перед товариськими іграми проти України і Норвегії. Ціла група вікових футболістів прийняла рішення завершити кар'єру у збірній. Сумно, але в цьому списку Козачик, Шкртел, Губочан, Куцка, Гамшик, Німець та Дюриця. Останній вже офіційно оголосив, що ігри проти України та Норвегії будуть для нього останніми у футболці національної збірної. Буде шанс зіграти у більшості з 24-х футболістів. Втім, це не означає, що на поле вийдуть виключно молоді хлопці. Було б неправильним кидати команду дебютантів у гру проти такого суперника. У Львові виступить змішаний склад", - сказав словацький тренер.

Букмекери в цій грі віддають перевагу команді Андрія Шевченка. Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на успіх "синьо-жовтих" з коефіцієнтом 2,05, а на перемогу словаків - 3,40. Нічия в цьому матчі оцінюється коефіцієнтом 3,20.

Зустріч Україна - Словаччина обслуговуватиме суддівська бригада з Латвії. Головний арбітр - Андріс Трейманіс, асистенти - Гаральдс Гудерманіс та Алексейс Спасьонніковс.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ