Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Дебютний кліп Христини Соловій перетнув позначку в три мільйони переглядів на YouTube

Минулого тижня перша екранізована пісня Христини Соловій «Тримай» досягнула тримільйонної позначки переглядів на популярному відеохостингу YouTube. Для цього відеороботі авторства Максима Ксьонди, яка була оприлюднена восьмого квітня 2015 року, знадобилося трохи більше десяти місяців.

Зйомки відео на пісню «Тримай» проходили у старовинному будинку на столичному Подолі. На одну добу київська квартира перетворилася на фентезійний світ, в якому реальність перепліталась з фантазіями. Створенням магічного світу на знімальному майданчику займався арт-департамент на чолі з художником-постановником Олександрою Дробот та художником по костюмам Ольгою Недобійчук. Усі декорації, реквізит, як і одяг головної героїні кліпу були вигадані та спеціально створені для цих зйомок.

Відеокліп «Тримай»:

Екранізована композиція стала частиною дебютного лонгплею Христини «Жива Вода». Його концертна презентація відбулася 23 вересня в рамках фестивалю «Гогольfrest». На підтримку платівки також було відзнято відеокліп на пісню «Под Облачком», прем’єра якого відбулася 22 жовтня. До речі, на сьогодні його подивилися трохи більше 875 тисяч разів:

Щодо найближчих планів співачки, то наразі анонсовано два її сольні концерти – у Хмельницькому (22 квітня) та у Івано-Франківську (23 квітня). Під час них Христина обіцяє наживо презентувати не лише пісні з дебютної платівки, а й абсолютно нові композиції, над якими нині працює у студії.

MusicInUa

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ