Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Спорт

Дедишин готовий відмовитися від депутатського крісла

Якщо я буду погано виконувати свої депутатські обов’язки, хай уболівальники «Карпат» приходять на стадіон і висловлюють незгоду з моїми діями у міськраді. Якщо не задовольнятиму їх, то я готовий скласти із себе депутатські повноваження у будь-який момент. Про це генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин заявив сьогодні, 2 листопада, під час прес-конференції.

Він також висловив сподівання, що зможе бути корисним у міській раді, найперше, для клубу і для уболівальників, а також для тих людей, котрі працюють у спорті і люблять спорт. Ігор Дедишин наголосив, що він не є членом Партії регіонів і не збираюсь ставати партійним.

До того ж, банер уболівальників він вважає абсолютно нормальною реакцією. «Вони мають повне право висловлювати свої думки стосовно усього, що відбувається у клубі».

Нагадаємо, що під час матчу Карпати - Металіст на стадіоні «Україна» львівські фанати виставили банер «Йдіть в сраку Зі своєю Партією районів!». Так уболівальники відреагували на те, що спортивний директор Карпат Степан Юрчишин і генеральний директор клубу Ігор Дедишин потрапили до списків Партії регіонів на виборах до Львівської обласної та міської рад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ