Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Демократичні сили мають більшість у парламенті, тому підписувати ще один універсал просто нелогічно — Ярослав Кендзьор

«Я не думаю, що сьогодні реально можна повернутися до підписання нового Універсалу національної єдності», — заявив у коментарі «Гал-info» кандидат у народні депутати від Блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Ярослав Кендзьор, коментуючи заяву Віктора Ющенка про можливість підписання нового універсалу національної єдності.
«Якщо Партія регіонів згадала, що був такий документ, де стоїть підпис Януковича, то хай вони виконують ті зобов’язання, які самі ж підписали. Минулого тижня пан Мірошниченко згадав про Універсал, але забув сказати, що вони просто над ним потоптатися. На здоров’я, виконуйте його, навіщо підписувати ще один? А дострокові вибори не мають жодного відношення до можливого підписання нового універсалу, адже якщо опозиція, де будуть регіони, буде дбати про інтереси України і не плюндрувати її у міжнародному співтоваристві, то це є нормальною практикою для опозиції і в цьому немає нічого поганого. А знову повертатися до Універсалу, знову щось підписувати для «Нашої України» та Президента України було б нелогічно, адже Ющенко уже раз пішов на таке підписання, всупереч протилежній громадській думці та падінню свого рейтингу через це, заради консолідації українського суспільства та національної єдності. Сьогодні демократичні сили у парламенті мають більшість і немає жодної потреби повертатися до можливого підписання універсалу, це абсолютно не логічно», — зазначив пан Кендзьор.
Нагадаємо, вчора у Бухаресті Президент України Віктор Ющенко зазначив, що він не проти підписання нового універсалу національної єдності.
Президент зауважив, що сьогодні ознайомився з деякими коментарями, у яких ідеться про необхідність підписання нового Універсалу національної єдності. «Я це буду вітати», — зазначив Ющенко.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ