Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

День міста у Львові пройде під знаком «Євро 2012тм»

В рамках дня міста «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012», АВТО ЗАЗ «Козак» та спортивні організації проведуть низку заходів з популяризації футболу у Львові, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

7 травня святкова колона Euro 2012 за участю найкращих моделей Lviv Euro 2012 Fashion Day, вболівальників, байкерів, горбатих «Запорожців» та футболістів візьме участь у міській ході.

До дня міста пройде вже традиційна виставка горбатих «Запорожців» біля пам’ятника Д. Галицькому. Лише нещодавно ці тюнінговані моделі ЗАЗ-965 повернулися з автопробігу Європою. Тут будуть представлені автомобілі не лише зі Львова, але й з Рівного, Запоріжжя, Вінниці, Києва та Червонограда. Разом з виставкою відбудеться і дитячий пленер «Розмалюй улюблене авто», де діти розмальовуватимуть гіпсові об’ємні фігурки ЗАЗ-965. Також тут можна буде помилуватись моделями у вбранні з конкурсних колекцій «Lviv Euro 2012 Fashion Day».

Також 7 травня серед учасників фестивалю ІТ-технологій «de:coded» відбудуться змагання з комп’ютерного футболу. Переможці віртуального футболу отримають реальні футбольні подарунки від «Агенції з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012».

9 травня – спортивне свято для дітей та дорослих.

Вже з самого ранку Львів наповниться духом азарту та спорту. З 10:00 год на пр. Свободи пройде спортивний фестиваль присвячений підготовці до УЄФА ЄВРО 2012™.

Біля пам’ятника Т. Шевченку Федерація футболу України у Львівській області спільно з «Агенцією з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012» проведе футбольні змагання. Окрім дитячих команд зі спортивних шкіл, присутні зможуть навчитись набивати м’яча та інших футбольних секретів.

Для створення святкової атмосфери на пр. Свободи охочим будуть малювати фан-макіяж.

На обличчі гостей свята з’являться логотипи Львова, прапори України і інші цікаві малюнки. На святі проведуть навчання з вболівання. Тут гості свята навчаться, як правильно, весело і культурно можна вболівати за збірну України чи улюблену команду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ