Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

День народження закінчився вбивством одного з подружжя

У селі Ракошино Мукачівського району Закарпатської області під час святкування Дня народження 26-річна жінка нанесла ножове поранення своєму чоловікові, яке стало для нього фатальним, повідомив Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 13 листопада, близько 21год, в поліцію зателефонували медики та повідомили, що в кареті швидкої допомоги помер 30-річний чоловік. В нього лікарі виявили ножове поранення в області грудної клітки. Медики зазначили, що до потерпілого забрали з його місця проживання. Туди негайно прибув наряд поліції.

На місці події правоохоронці з’ясували, що таке тілесне ушкодження померлому нанесла його 26-річна дружина. В той день вони святкували день народження і разом розпивали спиртні напої. Пізніше між подружжям виникла сварка. Під час суперечки жінка саме розрізала ножем торт і несподівано нанесла один удар чоловікові в область грудей. Оговтавшись, вона викликала швидку допомогу, проте було вже пізно.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Жінку затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу й поміщено в ізолятор тимчасового тримання Мукачівської поліції. За даним фактом слідчі проводять розслідування та готують матеріали для направлення до суду, який обиратиме міру покарання жінці.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ