Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

День страйку обходиться підприємцям в 50 -100 тис грн

Один день страйку обходиться підприємцям в 50 -100 тис грн збитків. Про це сьогодні, 17 листопада, під час прес-конференції на тему: "Ситуація довкола прийняття Податкового кодексу. Позиція підприємців" повідомили присутні підприємці з ринку «Шувар».

На їх думку, зараз вони багато втрачають, але якщо приймуть такий кодекс, вони втратять ще більше, а відтак вони готові йти на такі фінансові жертви. Підприємці переконані, що з прийняттям кодексу вони вимушені будуть скоротити штат своїх працівників, а тим не буде куди податися.

Андрій Антонищак (Громадська організація "Я -- львів'янин") наголосив, що підприємці не відчувають підтримки тих, кого обирали: «Мені соромно за тих львівських політиків, яких ми обирали. Жоден з депутатів, який представляє Львів та Львівщину, не вийшов до нас. Мені соромно за опозицію, адже вони тільки бігають і не знають, як пропіаритись на цьому».

«Я переконаний, що ті підприємці, які витягли на собі Помаранчеву революцію, захистять самі свої права. Сьогодні говорять про національну ідею. Про те, що Схід і Захід різний. Але вчора ми побачили, що це вона і є. Ми відстоюємо своє право на життя, і в цьому ми всі об’єдналися. Влада помиляється, якщо думає, що зможе нас залякати, розчавить нас тим бульдозером. Треба, щоб нашу позицію зрозуміли та перейняли всі українці, адже сьогодні прийшли за нами, а завтра прийдуть за вами», - підсумував Андрій Антонищак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ