Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

День усиновлення у Львові відзначили "Фестивалем Мрій"

Цими вихідними з нагоди відзначення міжнародного Дня усиновлення у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відбувся "Фестиваль Мрій". У фестивалі взяли участь понад 60 дітей-сиріт зі Львівської області, а також чимало небайдужих людей, які не оминули можливості допомогти сиротам. Про це повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації.

У рамках фестивалю діти взяли участь у святковому квесті. Учасників "Фестивалю мрій" також навчали танців, надавали уроки стилю. Для малечі організували й майстер-класи із гончарства, шиття, стрільби з лука.

Варто зазначити, що фестиваль провели за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА та Благодійного форду "Мрії Можливі".

Довідка.

Предметом діяльності Фонду "Мрії Можливі" є сприяння та надання допомоги дітям без опіки та підтримки у сферах освіти, науки, медицини, культури, мистецтва, спорту, здоров’я та туризму.

Зараз фонд "Мрії Можливі" займається благодійним аукціоном побачень. Виручені кошти використають на купівлю необхідних речей для вихованців дитячих будинків. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ