Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Денис Казанський нагадав, ким був убитий у Москві харківський сепаратист Євген Жилін

Журналіст Денис Казанський у Фейсбуку відреагував на повідомлення про те, що в ресторані в підмосковному селищі Горки-2 було вбито главу харківської сепаратистської організації "Оплот" Євгена Жиліна.

Денис Казанський: «Як сьогодні не згадати виступ Євгена Жиліна на Харківському з'їзді в лютому 2014 року.

Спочатку Жилін поскаржився, що в Києві ходять озброєні бойовики, які всіх вбивають, а на вулицях валяються трупи, які не встигають прибирати.

Потім Жилін попросив присутніх на з'їзді регіоналів озброїти його людей і створювати загони ополчення в своїх містах.

Прохання Жиліна були виконана. Після цього в Донбасі почалася війна, і трупи (на жаль, справжні, а не вигадані) стали з'являтися вже на вулицях Донецька. Правда, їх, як ви пам'ятаєте, прибирали швидко - донецькі комунальники завжди працювали ліпше столичних.

Утім, Жилін цього вже не побачив. Після свого полум'яного виступу і обіцянки стояти в Харкові до кінця, він поїхав в Москву, де тусувався в елітних ресторанах на Рубльовці, спостерігаючи війну в Донбасі по телевізору. А вмирати довелося іншим людям. Тим, кого Жилін попросив озброїти.

До речі, на цьому відео є ще один незаслужено забутий герой російської весни. Той, який тепер у Верховній Раді, сидить. Як він там поживає? Ночами криваві хлопчики не сняться?».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ