Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Департамент екології окреслив пріоритети на 2017 рік

Оптимізація природокористування, ефективне та раціональне використання водних об’єктів, поводження з відходами та збереження біорізноманіття – такими будуть основні пріоритети в екологічній галузі на 2017 рік. Про це розповів директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник вчора, 19 січня, на стратегічній сесії за участі голови ЛОДА Олега Синютки. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Керівники структурних підрозділів департаменту, у присутності провідних науковців Львівщини і представників громадських екологічних організацій, окреслили основні завдання на цей рік. Зокрема, йдеться про наповнення природоохоронних фондів, планування та виконання природоохоронних заходів за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, ефективне та раціональне використання водних ресурсів.

Крім того, департамент працюватиме над стабілізацією екологічної рівноваги у зоні впливу діяльності гірничо-хімічних підприємств Львівщини, зменшенням антропогенного навантаження на водні об’єкти, створенням і розширенням територій об’єктів природно-заповідного фонду, створенням об’єднаної дирекції комунальних регіональних ландшафтних парків та ін.

Зустрічі відбулася у форматі дискусії та обміну конструктивними думками. Учасники зійшлися на думці, що поставлені завдання для реалізації в 2017 році спрямовані на покращення екологічного стану області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ