Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутат Каплін сокирою виламав двері в кабінет мера Полтави. Відео

Депутат Каплін сокирою виламав двері в кабінет мера Полтави, - Українська правда.

Обраний депутатом Ради від Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін у вівторок сокирою виламав двері в кабінет мера Полтави Олександра Мамая, а також його першого заступника і начальника управління капітального будівництва.

Близько 20 інвесторів будівництва соціального будинку в Полтаві за адресою вул. Героїв Сталінграда, 8-а, прийшли під стіни Полтавської міськради, щоб вимагати від влади якнайшвидшої здачі будинку в експлуатацію. Групу протестувальників очолив Каплін.

Мамая не виявилося на місці, після чого Каплін виламав двері в кабінет першого заступника мера В'ячеслава Стеценка, а потім двері в кабінет начальника управління капітального будівництва. Оскільки секретар Мамая закрила собою двері в кабінет мера, то Каплін спершу зламав двері в сесійний зал, а потім двері, що ведуть до кабінету мера.

"Як Петро Перший прорубав вікно в Європу, рублю вікно до Мамая. Щоб він знав, що від народу ні за якими дверима ніколи не сховаєшся. Не сховаєшся за шістьма дверима, за жінками, помічниками, заступниками. Ось це ми прорубали вікно до Мамая", – сказав депутат журналістам, вирубавши сокирою двері.

Далі Каплін засипав сіллю столи, підлогу і крісло мера, після чого акцентував увагу журналістів на фотографії екс-президента Віктора Януковича, що знаходиться в кабінеті мера, і залишив приміщення.

Правоохоронці не перешкоджали йому, мотивувавши це тим, що Каплін є народним депутатом України.

Українська правда


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ