Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Депутат львівської «Самопомочі» звернувся до поліції, щоб припинити роботу наркопритону

1/3
Депутат львівської «Самопомочі» звернувся до поліції, щоб припинити роботу наркопритону, - прес-служба "Об'єднання "Самопоміч" Львів".

Поряд із дитячим майданчиком – шприци із кров’ю, скляні ампули та інші атрибути наркоманії. Щоб перевірити напівзруйновану будівлю по вулиці Сміла, де може бути наркопритон, депутат Львівської міськради фракції «Об’єднання «Самопоміч» Ігор Стояновський  звернувся до поліції із запитом.

Зі звернення мешканців у цій будівлі періодично збираються підозрілі особи, які, ймовірно, вживають психоактивні субстанції:

«Це може загрожувати зараженням дітей та мешканців вірусними інфекціями при випадковому контакті із такими засобами. Також особи, які вживають психоактивні субстанції у цьому приміщенні, порушують громадський спокій у районі вул. Сміла та оточуючих вулиць», – йдеться у запиті Ігоря Стояновського.

Відтак, депутат звернувся до керівника Львівської поліції Володимира Середи, щоб врегулювати порядок та перевірити причетність власника приміщення до організації та функціонування у зазначеній будівлі ймовірного наркопритону. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ