Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Депутат сільради постане перед судом за скоєну ДТП

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 Сихівським відділом поліції завершено досудове розслідування та скеровано до суду кримінальне провадження відносно депутата однієї із сільських рад Городоцького району Львівської області за фактом вчинення ним дорожньо-транспортної пригоди, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, що в вересні 2016 року останній,  керуючи автомобілем марки «ВАЗ 21043» та рухаючись по вулиці Стрийській у місті Львові у напрямку до вулиці Сокільницької, порушив правила дорожнього руху, а саме проїхав на заборонений сигнал світлофора та при наближенні до регульованого пішохідного переходу, на якому в цей час працював зелений сигнал світлофора та рухалися двоє пішоходів, не зменшив швидкості, що призвело до наїзду на пішоходів.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди один з пішоходів отримав травму правої ноги у вигляді закритого перелому кістки стопи. 

У відповідності до п.1 ч.1 ст.481 КПК України в травні 2017 року прокурором Львівської області депутату було повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

За вчинення цього злочину депутату загрожує покарання до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ