Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутат-єдинорос Сергій Марков про три сценарії зняття санкцій

Депутат-єдинорос Сергій Марков в своєму Facebook написав про три можливі сценарії зняття санкцій з Росії.

"Санкції. Не треба ілюзій. Нічого не буде знято, все буде тільки посилюватися.

Містралі не віддадуть і ніякої неустойки не заплатять, більше того, навіть сплачені гроші не повернуть, в стокгольмський суд звертатися марно, прав для росіян в Європі не існує, не будьте сліпими. 

Більш того, почнуть відбирати всю серйозну власність у всіх російських громадян, крім тих, хто зрадить Росію. 

Санкції знімуть тільки у випадку капітуляції, тобто згоди на зміну режиму, маріонеткового президента, який погодиться з ліквідацією ядерного потенціалу і сувнренного контролю над нафтогазом, і з частковим територіальним поділом країни. Цій суворій правді треба дивитися в очі. 

Санкції також знімуть у разі загрози з боку Росії завдати неприйнятний збиток ЄС. Ну або якісь екстраординарні події, але це мало ймовірно. 

Санкції також знімуть, якщо звалиться київська хунта і велика частина української території перейде до союзу з Росією в тій чи іншій формі. Це для Росії найбільш реалістичний варіант. Але без зусиль він не трапиться." - написав Марков в ФБ.

Нагадаємо, що висловлювання та дії Маркова піддаються критиці різними політиками як в Україні так і в Росії. СБУ оголосила його персоною нон-грата в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ