Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутатські пристрасті у Львові. Обранці публічно образили один одного через чиновницю

У Львівській міській раді виявили фальсифікацію голосування за петицію про звільнення керівника управління комунальної власності ЛМР Інни Свистун. На засіданні комісії комунального майна, як відбулася 24 травня, Інна Свистун розповіла депутатам, що більше як 70% голосів були надіслані з однієї IP-адреси.

Вона також повідомила, що за підрахунками ІТ-управління Львівської міськради, для фальсифікації голосів купили більше як 700 стартових пакетів.

Вона також заявила, що переглянула список тих, хто підписався під петицією.

«Я вдячна реєстраторам петиції, бо вони відкрили мені очі на багатьох людей», - сказала Свистун.

Нагадаємо, що відповідна петиція була зареєстрована 24 березня і набрала 1039 підписів. 

З цього приводу в обговоренні на сайті Zaxid.net виникла суперечка між головою фракції «Самопоміч» у Львівській міськраді Андрієм Шевцівим та депутатом від БПП, ініціатора петиції, Григорієм Козловським. Депутати взаємно образили один одного, використовуючи при цьому лайливі слова.

В коментарі Гал-інфо міський голова Львова Андрій Садовий заявив: «По-перше, є злочинний факт того, що накручені голоси, і сьогодні Служба безпеки уже займається цим питанням, адже цей факт за межами здорового глузду.

З точки зору етики самих депутатів, ви прекрасно знаєте, що ми зараз почали роботу всіх депутатських комісій в он-лайн режимі, більшість комісій вже працюють в такому режимі. Коли громадяни міста Львова, що голосували за кандидатів, можуть бачити, як працює комісія, хто має які думки, хто має які помисли. Тож я не підтримую ненормативну лексику, тим паче під час дебатів між депутатів»

Щодо публічної суперечки між депутатами Шевцівим та Козловським Садовий сказав: «Шевців захищав жінку, захищав дуже хорошого працівника міської ради, проти якої вчиняються неправочині дії, на яку чиниться тиск через принципову позицію виключно в інтересах громади Львова. Якщо він був занадто емоційний, думаю, можна зробити скидку на його вік, він ще молода людина, але я йому зроблю зауваження. Емоції слід тримати при собі».

Сьогодні, 26 травня, депутат ЛМР Григорій Козловський на своїй сторінці у соцмережі facebook опублікував світлину з вибаченнями від Андрія Шевціва, відтак, інцидент вважає вичерпаним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ