Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутатський корпус буде робити всі спроби для обходження рішення президії Ради НСНУ — Теодор Дяків

«Мій прогноз полягає у наступному: депутатський корпус буде намагатись обійти це рішення Президії Ради «Нашої України», – сказав у коментарі «Гал-info» депутат Львівської міської ради Теодор Дяків.
 За його словами, у законі про імперативний мандат справді є відповідне положення про припинення депутатських повноважень.
«Таке рішення могла прийняти «Батьківщина» чи інші партії, чи, наприклад, обласні чи міські осередки політичних партій. Я говорю не про представників фракції «Нашої України», а загалом про депутатський корпус Львівської міської ради, і моя думка полягає у тому, що вони будуть робити усі спроби для того, щоб обійти дане рішення», – переконаний Теодор Дяків. 
Нагадаємо, сьогодні на президії ради „Нашої України було прийнято рішення щодо участі депутатів місцевих рад, членів партії „Наша Україна” у розгляді та ухваленні рішення щодо земельних питань. Відтепер депутатам місцевих рад від „Нашої України” заборонено підтримувати на сесіях рішення про відчуження, передачу в користування земельної ділянки суб'єктам підприємницької діяльності без проведення відкритого аукціону, крім випадків, коли законодавством передбачено право землекористувача на викуп. Невиконання цього рішення є підставою для дострокового припинення повноважень депутата місцевої ради, відповідно до закону про статус депутатів місцевих рад.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ